E: ab@fysiolemsterpark.nl
Aanwezig
Maandag08.00 - 18.30 uur
Dinsdag08.00 - 18.30 uur
Woensdag08.00 - 18.30 uur
Donderdag08.00 - 18.30 uur
Vrijdag08.00 - 18.30 uur

Ab Visser

Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties

Graag stel ik me voor als algemeen fulltime fysiotherapeut: Ab Visser

De opleiding volgde ik aan de Academie voor Fysiotherapie 'Jan van Essen' in Amsterdam waar ik in 1985 afstudeerde. Inmiddels ben ik al ruim 30 jaar werkzaam bij de praktijk.

 

Het is bijzonder om zo lang met een vast team te werken. Toch is het fijn dat er de laatste jaren een aantal nieuwe frisse collega's zijn bijgekomen met hun specialisaties, zodat voor de toekomst de zorgkwaliteit is gewaarborgd!

 

Na de cursus bindweefselmassage en TENS in 1986 werd de interesse voor reflexmatige invloeden via de huid op het menselijk lichaam bij mij gewekt. Uiteindelijk resulteerde dit in het volgen van de opleiding 'Meridiaan-Kleurentherapie volgens Christel Heidemann'. In deze therapie spelen de pijlers Antroposofische geneeskunde, Goethes kleurenleer en de Acupunctuur een belangrijke rol.

 

Naast de medische fitness heb ik mij verder toegelegd op het behandelen van schouderklachten. In dit verband heb ik de cursussen gevolgd van Derek Stenvers en recentelijk Gerard Koel. Het samenwerkingsverband van onze praktijk met Fys'Optima Friesland maakt hierdoor deel uit van het 'Schouder netwerk Friesland' met als voordeel: betere samenwerking met orthopaedisch chirurgen, een eenduidige visie en het up-to-date blijven van nieuwe ontwikkelen/inzichten m.b.t. schouderproblematiek!

Persoonsgegevens

Dhr.

Mevr.

Verzekeringsgegevens

Arts / specialist

Klachtgegevens