E: fokke@fysiolemsterpark.nl
Aanwezig
Maandag08.00 - 18.30 uur
Dinsdag08.00 - 18.30 uur
Woensdag08.00 - 18.30 uur
Vrijdag08.00 - 18.30 uur

Fokke Fokkema

Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Claudicatio intermittensklachten
  • DM/ hartfalen
  • Medische fitness
  • Mc Kenzie therapie( lage rugklachten)

Ik ben Fokke Fokkema. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik bij meerdere fysiotherapiepraktijken gewerkt. Inmiddels kan ik terugkijken op meer dan 25 jaar praktijkervaring als geregistreerd algemeen fysiotherapeut bij de praktijk.

 

Sinds het begin van mijn carrière is er veel veranderd in de fysiotherapie. Aanvankelijk was masseren het belangrijkste onderdeel van de behandeling. Tegenwoordig neemt het trainen van de spieren met behulp van toestellen, individueel of in groepsverband, een steeds grotere plaats in bij de verbetering of genezing van diverse klachten.

 

Ik heb er plezier in om mensen te motiveren te bewegen om gezond te worden of te blijven en ik heb van jongs af aan affiniteit met verschillende sporten. Daarom heb ik mij, naast de algemene fysiotherapie, in de loop der jaren gespecialiseerd in medische fitness, in het bijzonder op het gebied van claudicatio intermittens klachten (etalagebenen), diabetes mellitus en hartfalen. Ik kijk er naar uit om u in beweging te krijgen en samen met u te werken aan uw herstel.

Persoonsgegevens

Dhr.

Mevr.

Verzekeringsgegevens

Arts / specialist

Klachtgegevens