E: richard@fysiolemsterpark.nl
Aanwezig
Maandag07.30 - 18.30 uur

Richard Heimweg

Geregistreerd Master Manueeltherapeut/ Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties

Mijn naam is Richard Heimweg. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie in Groningen en sindsdien werkzaam in dit vak. In 2012 ben ik bij deze praktijk begonnen en heb in 2013 de Master Manuele Therapie in Amersfoort afgerond. 

 

Tijdens  en na deze opleiding heb ik mij onder andere gericht op de behandeling van rug-, nek- en schouderklachten en doe regelmatig cursussen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Verder richt ik mij veel op hoofdpijn- en duizeligheidsklachten. In 2018 heb ik de cursus/specialisatie kinder-manuele therapie gedaan die zich richt op bijvoorbeeld zuigelingen met een beperking in hun nek die bijvoorbeeld kan resulteren in een huilbaby of andere klachten. 

 

Als u bij mij komt voor een behandeling beginnen we altijd met een uitgebreide intake. Dat is nodig om uw klacht zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast zorgt een betere diagnose doorgaans voor een betere behandeling. Als we een diagnose hebben waarmee we uit de voeten kunnen, stellen we een behandelplan op, vaak naar aanleiding van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen binnen ons vak.

 

Dus u bent van harte welkom voor onderzoek én behandeling. Dan werken we samen aan een zo effectief mogelijk herstel!

Persoonsgegevens

Dhr.

Mevr.

Verzekeringsgegevens

Arts / specialist

Klachtgegevens