E: leonie@fysiolemsterpark.nl
Aanwezig
Maandag9.00-14.00
Dinsdag9.00-18.00
Donderdag9.00-15.00
Vrijdag9.00-12.00

Leonie Roza

Algemeen fysiotherapeut / Geregistreerd oedeemtherapeut

Specialisaties

Mijn naam is Leonie Roza en naast algemeen fysiotherapeut ben ik oedeemtherapeut. Na mijn studie Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Vrije Universiteit te Amsterdam, heb ik mijn theoretische kennis met praktische kennis aangevuld met de opleiding tot fysiotherapeut.

 

In 2009 ben ik hierin afgestudeerd en ben sinds 2012 werkzaam bij de praktijk. In 2011 heb ik mij gespecialiseerd in Oedeemtherapie.

 

Als oedeemtherapeut krijg ik patiënten te zien die last hebben van lymfoedeem. Deze patiënten worden bij mij behandeld met manuele lymfedrainage ad modum Vodder (MLDV). Dit is een zachte massagetechniek die de afvoer van het lymfevocht bevordert. Dit kan worden gecombineerd met lymfetaping, littekenbehandeling, bindweefseltechnieken en adviezen.

 

Deze technieken kunnen ook bij andere klachten gebruikt worden, waar men misschien niet snel bij stil staat. Hierbij valt te denken aan oedeemklachten na het plaatsen van een 'nieuwe' knie/heup, stress gerelateerde hoofdpijnklachten en patiënten met lipoedeem.

Persoonsgegevens

Dhr.

Mevr.

Verzekeringsgegevens

Arts / specialist

Klachtgegevens