E: wietske@fysiolemsterpark.nl
Aanwezig
Maandag08.00 - 18.30 uur
Woensdag08.00 - 12.00 18.00 - 20.30 uur
Donderdag08.00 - 18.30 uur

Wietske Rottiné - de Jong

Praktijkeigenaar / Algemeen fysiotherapeut / Geregistreerd Master bekkenfysiotherapeut

Specialisaties

Mijn naam is Wietske Rottiné en ik ben in 1988 als fysiotherapeute afgestudeerd aan de opleiding voor Fysiotherapie in Groningen. Sinds 1991 ben ik mede-eigenaar van Fysio Lemsterpark.

 

Vele jaren heb ik met plezier gewerkt als algemeen fysiotherapeut met aandachtsgebied kinderen. Fysiotherapie is de laatste jaren erg in ontwikkeling, er wordt veel onderzoek gedaan wat resulteert in nieuwe inzichten in behandelmethodes. Deze ontwikkeling in combinatie met een inspirerend gesprek met een bekkenfysiotherapeute heeft mij destijds doen besluiten om mij te gaan specialiseren. In 2010 ben ik gestart met de opleiding voor Bekkenfysiotherapie aan het SOMT in Amersfoort. Sinds 2013 ben ik master in de Bekkenfysiotherapie (MSPT) en werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Als bekkenfysiotherapeut behandel ik vrouwen en mannen met klachten aan lage rug, bekken, heup, lies, stuit, buik en bekkenbodem. Bekkenfysiotherapie is een beschermde titel en alleen voorbehouden aan diegene die na de opleiding fysiotherapie een drie jarige Master opleiding hebben gevolgd. Ik sta geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Hiernaast ben ik geregistreerd YVLO-ZwangerFit® docent.

 

Voor een bezoek aan de bekkenfysiotherapeut heeft u geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. Dus neem gerust rechtstreeks contact met mij op.

 

 

Persoonsgegevens

Dhr.

Mevr.

Verzekeringsgegevens

Arts / specialist

Klachtgegevens